Stravovanie

V reštaurácií s kapacitou 30 miest sú podávané jedlá slovenskej a regionálnej kopaničiarskej kuchyne. Skvelí kuchári, odchovaní na tradičných jedlách svojich starých materí pre Vás pripravia jedinečné dobroty „brezofskej“ a „košariskej“ kuchyne.

V letnej sezóne je k dispozícií terasa s kapacitou 50 miest.

V kraji pod Bradlom je dávnou tradíciou prítomnosť vína pri najvýznamnejších príležitostiach. I keď vinohrady pod Bradlom zanikli, kultúra vína sa rozvíja, k čomu chce prispieť aj penzión Holotéch víška.

Vínna pivnica penziónu s valenou klenbou z plnej pálenej tehly tvorí samostatnú časť penziónu s vlastným vstupom. Vínna pivnica má kapacitu 30 miest a orientuje sa najmä na slovenské vína z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti.

V ponuke sú vína členov Spolku vinárov a fajnkoštérov Budmeríc patriacich do Doľanského vinohradníckeho rajónu a vína rodinnej firmy KARPATSKÁ PERLA z obce Šenkvice patriacej do Modranského vinohradníckeho rajónu. Avšak nechýbajú 52% destiláty výhradne slovenské ako Slivovica, Hruškovica, Trnkovica, Bazovica a Drienkovica.Vínnu pivnicu a reštauráciu je možné prenajať pri obchodnej i súkromnej príležitosti.